Cart

Next Entry Previous Entry

Renovated the IND Headquarters

Renovated the IND Headquarters

Back in April we published Brick by Brick, a declaration of war on our very own shop. After 30 years of use the end goal was to give back to the structure that helped bring all of our ideas to fruition. Beginning with the service entrance and main office we wanted to provide a clean, modern, and above all calm environment to our customers. As car enthusiasts all of us understand the attachment of a owner to his or her vehicle and in the context of renovation we wanted ensure the both clients were equally comfortable. This week we have completed the remodeling phase of our shop’s second office and are very proud of the result. We hope our clients and visitors love it also!


 

Dealer Application